Hallo, Woestijn koningsslang QR 22

Naam:
Woestijn koningsslang QR 22
Geslacht:
M
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
-
Referentie:
20200030

Woestijn koningsslang (Lampropeltis splendida) Deze dieren vereisen specifieke zorgen omtrent temperaturen en luctvochtigheid.

Gelieve op voorhand genoeg opzoekwerk te verrichten naar de correcte huisvesting en verzorging voor deze soort. Geslachten van reptielen worden NIET meegedeeld om kweek met asieldieren te voorkomen.Dit individu is in het reptielenasiel terechtgekomen na een inbeslagname door de Vlaamse Overheid.Het eet perfect diepvriesprooien. Wettelijke minimumnormen omtrent de huisvesting van dit dier:lxbxh: 60x30x30 cm Let op: Wettelijke minimumnormen voor een volwassen dier:lxbxh: 80x40x40 cm

Woestijn koningsslang QR 22 verblijft momenteel in:

locatie

SOS Reptiel Vzw

ICHTEGEM
dierenasiel Bekijk alle dieren van SOS Reptiel Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.