Hallo, Becky

Naam:
Becky
Geslacht:
V
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
-
Referentie:
30020

Herkomst:Blacky (links op foto) werd afgestaan nadat hij niet langer overeenkwam met zijn gelijktijdig aangeschafte vriendje.Becky (rechts op foto) werd uit een tuincenter gered. Anders zou ze terug meegegeven worden met de kweker (waarna ze hoogstwaarschijnlijk zou gedood worden om te dienen als slangenvoer). Ze zat daar al meerdere maanden en was te groot geworden om nog aantrekkelijk te zijn voor verkoop.Deze twee leukerds hebben mekaar gevonden voor het leven. Ze vormen een hecht koppeltje.

Wie geeft hen een goede thuis met veel speelruimte?Formaat: middelKarakter: Becky is liefst gewoon konijn, Blacky is socialer en laat zich ook wel eens strelen.Voor adoptievoorwaarden: zie onze website.

Adoptieaanvragen enkel via het formulier 'aanvraag adoptie', te vinden op onze website aub!

Becky verblijft momenteel in:

locatie

Bunny Tails VZW

HOREBEKE
Tel.: 0494368774
Email: info@bunnytails.be
Site: www.bunnytails.be/
dierenasiel Bekijk alle dieren van Bunny Tails VZW

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.