Hallo, Trijntje

Naam:
Trijntje
Geslacht:
V
Leeftijd:
4 jaar
Ras:
-
Referentie:
30022

Herkomst:Dit koppeltje is "halfwild", ttz ze zijn afstammelingen van een wild konijn X een gedumpt tam konijn. Daarom hebben ze een heel veilige en voldoende ruime ren nodig. Hun ren moet zeer ontsnappings-proof zijn (afgesloten rondomrond), omdat halfwildjes een nog veel sterker ontsnappingsinstinct hebben dan gedomesticeerde konijntjes.Formaat: klein / middelKarakterThijntje en Trijntje zijn vrij sociaal. Ze komen aan de tralies eten vragen en je kan ze bij momenten ook strelen. Ze zullen echter nooit supertam worden.

Halfwilde konijntjes zijn omwille van hun temperament wel heel leuk om te observeren.Voor adoptievoorwaarden: zie onze website.

Adoptieaanvragen enkel via het formulier 'aanvraag adoptie', te vinden op onze website aub!

Trijntje verblijft momenteel in:

locatie

Bunny Tails VZW

HOREBEKE
Tel.: 0494368774
Email: info@bunnytails.be
Site: www.bunnytails.be/
dierenasiel Bekijk alle dieren van Bunny Tails VZW

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.