Hallo, Lia

Naam:
Lia
Geslacht:
V
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
-
Referentie:
20062

Leeftijd: 2019 (?) - vondelingGrootte: middelmatig formaatKarakter: nieuwsgierige dameLIA IS NOG NIET ADOPTEERBAAR WEGENS KANS OP ZWANGERSCHAP

 ADOPTIE-INFORMATIE: https://vrolijkekonijnenhol.blogspot.com/p/adoptievoorwaarden.htmlCORONA-UPDATE: https://vrolijkekonijnenhol.blogspot.com/2020/04/corona-update.htmlALGEMENE INFORammen worden standaard gecastreerd.Alle konijnen worden ingeënt tegen myxomatose, RHD1 en RHD2.We vragen een adoptiebijdrage van min. 50€ per konijn (120€ voor gesteriliseerde voedster, maar die hebben we niet vaak)Koppelafspraken gaan door op afspraak te Oostkamp op woensdagmiddag of zaterdagvoormiddag.

Lia verblijft momenteel in:

locatie

Het Vrolijke Konijnenhol Vzw - HVK WEST

OOSTKAMP
Tel.: Gelieve ons per mail te contacteren!
Email: vrolijkekonijnenhol@gmail.com
Site: www.hetvrolijkekonijnenhol.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Het Vrolijke Konijnenhol Vzw - HVK WEST

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.