Hallo, Suri

Naam:
Suri
Geslacht:
V
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
-
Referentie:
2019047

Deze drie konijntjes (Umi, Suri en Dari) wisten bij hun vorige eigenaar te ontsnappen en zwierven sindsdien vrij rond. Omdat ze niet gesteriliseerd waren, zorgden ze voor heel wat nakomelingen, waarvan de meeste helaas snel stierven door het verkeer of ongelukken met andere dieren. Geen al te veilige plek dus, met als gevolg dat werd beslist hen te herplaatsen. Umi, Suri en Dari zijn nu alle drie gesteriliseerd of gecastreerd en gevaccineerd en dus op zoek naar een nieuwe thuis.Umi, Suri en Dari zijn geen knuffelkonijntjes. Wanneer ze je vertrouwen komen ze wel uit de hand eten, maar knuffelen en aaien is niet aan hen besteed. Wel zijn ze erg sportief. Ze springen, rennen en graven heel graag. Een buitenthuis waar ze niet uit kunnen ontsnappen is voor hen een must. Umi en Suri kunnen het goed met elkaar vinden. Ze kunnen samen worden geplaatst of gekoppeld aan een ander konijn. Konijnen zijn groepsdieren, dus worden ze nooit alleen geplaatst.

Wat heeft een konijn verder nog nodig om gelukkig te zijn? In de eerste plaats voldoende ruimte. Een koppel sportieve konijnen heeft toch al snel 8m2 nodig, waar ze permanent toegang toe hebben. Daarnaast onbeperkt hooi en een dagelijkse portie groenten om hen in topvorm te houden.Ben je op zoek naar een nieuwe konijnenvriend? Laat het ons dan snel weten. De adoptiebijdrage bedraagt 40 euro.

Suri verblijft momenteel in:

locatie

Forrest & Friends vzw

KAGGEVINNE
dierenasiel Bekijk alle dieren van Forrest & Friends vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.