Hallo, Quin

Quin
Naam:
Quin
Geslacht:
M
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
-
Referentie:
30076

Quin is nog niet adopteerbaar!

Naast zijn tandproblemen heeft hij nu ook symptomen van E.Cuniculli (vermageren), waarvoor behandeling opgestart is.Herkomst:Quin werd samen met Rowan gratis aangeboden op een zoekertjessite. Op de foto viel op dat beide rammetjes mekaar helemaal ondergesproeid hadden met urine, ze zagen geel.

Bij Quin waren ook duidelijk korsten van bijtwonden te zien. De ongecastreerde rammetjes konden het blijkbaar niet goed met mekaar vinden. Gelukkig zaten ze in een ruime ren, het had anders slechter kunnen aflopen.

Bij aankomst hier werden ze meteen gescheiden. 

Na een goede rui, zal hun pelsje er heel wat beter uitzien.Quin is nog niet gecastreerd. Bij binnenkomst was hij wat te mager en bleek dat zijn snijtandjes afgebroken zijn. Ook de kwaliteit van zijn kiezen is heel slecht. Dat kan komen door slechte voeding of genetische aanleg. Eens zijn tandproblemen verholpen zijn, kan hij gecastreerd worden en komt hij vrij voor adoptie.Leeftijd: 2018Formaat: kleinKarakter: wat socialer dan zijn broertje en ondanks het feit dat hij er het slechtst aan toe was, heeft hij meer zelfvertrouwen. Voor adoptievoorwaarden: zie onze website.

Adoptieaanvragen enkel via het formulier 'aanvraag adoptie', te vinden op onze website aub!

TERUG