Hallo, Pablo

Naam:
Pablo
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
9 jaar
Ras:
Canis Vulgaris
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201911376

Pablo is een kruising Labrador- Pincher van 2011. Hij werd naar het asiel gebracht omdat zijn vorige eigenaren zijn verhuisd. Zijn hele leven heeft hij buitenshuis doorgebracht.

De eerste dagen in het asiel was Pablo enorm onder de indruk. Hij vertrouwde ons nog niet en wilde liever alleen zijn. We hebben gezien dat hij het niet fijn vindt om een riem te zien, waardoor we andere manieren hebben moeten zoeken om Pablo in zijn speelweide te krijgen. Al snel bleek dat Pablo gek is op tennisballen, waardoor we hem gemakkelijk mee konden nemen naar de weide.

Pablo is geen allemansvriend. Vrij logisch ook, als je je hele leven buiten hebt geleefd en weinig contact hebt gehad met mensen. Hier heeft hij zijn vertrouwen uitgesproken in een verzorgster, die meer tijd met Pablo gaat doorbrengen om hem zodoende alsnog een start te geven om hem bekend te maken met binnensituaties. Op het plan staat ook dat Pablo leert om een halsband aan te krijgen en te gaan wandelen.

Pablo vindt het fijn om samen te speuren en om samen met tennisballen te spelen. We moeten wel rekening blijven houden met zijn karakter, waarbij hij duidelijk laat merken dat hij niet alles even leuk vindt.

We zoeken voor Pablo een huis met een tuin. Pablo wordt niet bij kinderen en andere honden geplaatst.

Pablo verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.