Hallo, Jefke

Naam:
Jefke
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
4 jaar
Ras:
American Staffordshire Terrier
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
434

Jefke is op zoek naar rust. Naar een thuis waar hij rust kan vinden.



Jef kwam in onze opvang nadat hij de nieuwe vriendin des huizes had gebeten bij het wegnemen van een leeg soepbord. Jammer genoeg heeft Jefke inderdaad last van baknijd.



De eigenaar heeft Jefke aangekocht als pup en blijkbaar heeft Jefke nooit geleerd dat ‘eten wegnemen’ geen bedreiging is. Dit is iets dat dus met de nodige voorzichtigheid, liefde, tijd en geduld  zal moeten worden aangeleerd. Of waar gewoon rekening mee zal gehouden moeten worden. Jonge kinderen lijken ons hierdoor al geen goede match.



We zoeken voor Jefke rust. Een rustige thuis die hem op zijn tempo en zonder veel prikkels tot zichzelf kan laten komen.



Hij wandelt graag, maar wordt ook hier snel overprikkeld. Deze prikkels zorgen ervoor dat hij niet meer mee wil wandelen.



Hij zou zindelijk zijn in huis. In zijn binnenhok is hij in het asiel zelf niet zindelijk.



Hij zou met een stabiele teef kunnen volgens de vorige eigenaren, maar wij geven de voorkeur dat Jefke zonder andere dieren geplaatst wordt.



Jefke is een lieve knuffelaar eens je hem goed kent. Verder is hij in zijn dagdagelijkse doen uiterst actief!



Hij is helemaal klaar voor zijn nieuwe thuis vol liefde en warmte. Hopelijk vindt hij snel zijn gouden mandje waar hij kan rekenen op tonnen vol begrip en wederzijds respect.

Jefke verblijft momenteel in:

locatie

Veeweyde vzw

WEELDE
Tel.: 014/65 86 26
Email: veeweyde.weelde@skynet.be
Site: veeweydeturnhout.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Veeweyde vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.