Hallo, Shila

Naam:
Shila
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
5 jaar
Ras:
Rottweiler
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201911429

Shila werd naar het asiel gebracht omdat er te weinig tijd was. Ze zat in een ren, vol uitwerpselen en mocht overdag in de tuin rondlopen.

Deze Rottweiler dame van 2015 is vriendelijk naar mensen. Ze knuffelt graag en is heel aanhankelijk.

Het leven in huis is nog niet bekend: zo denkt Shila nog dat alle voorwerpen die mensen vasthebben, voor haar is. Door op te springen probeert ze dit voorwerp te pakken. Er is op dat moment ook een belangrijke regel: wat van Shila is, is van Shila. Ze durft dit te beschermen.

Deze dame heeft ook geen probleem met alleen te blijven.

Shila wandelt graag, maar volgt dan graag haar eigen route. Ook wanneer ze tijdens een wandeling mensen tegenkomt, wil ze hen vriendelijk gedag zeggen. We merken dat ze niet heel veel werd gewandeld, maar met de juiste handvatten gaat Shila hier snel in vooruit.

Voor Shila zoeken we mensen met een tuin. Shila kan eventueel bij een stabiele reu worden geplaatst. Kinderen zijn geen mogelijkheid.

Shila verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.