Hallo, Lucy

Naam:
Lucy
Geslacht:
Teef
Ras:
Akita
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201911510

Lucy werd in eerste instantie naar het asiel gebracht omdat er te weinig tijd was voor haar. Ze leefde altijd buiten, terwijl ze heel graag bij de mensen is. Wij zouden haar dan ook graag binnenshuis zien leven. Een maand geleden werd ze herplaats, maar kwam terug omdat ze moeite heeft met alleen te zijn.Deze Akita van november 2019 is een hele vrolijke, zotte dame! Ze is vriendelijk naar mensen, springt bovenop je in de zetel en likt je hele gezicht schoon. Persoonlijke ruimte is een begrip waar Lucy nooit van heeft gehoord. Gelukkig wil Lucy heel graag leren!

Lucy vindt speelgoed ook heel leuk, maar wanneer ze de keuze moet maken tussen speeltjes en knuffelen met mensen, is de keuze voor Lucy heel snel gemaakt: mensen!!

We weten dat Lucy een deel opvoeding heeft gemist omdat ze buiten heeft geleefd, maar zijn ervan overtuigd dat ze heel snel leert hoe ze zich moet gedragen binnenshuis. Het alleen zijn dient ook verder te worden opgebouwd, want dat is voor haar nog niet bekend. Hiervoor dienen haar nieuwe baasjes wel voldoende tijd vrij te maken.

Lucy kan geplaatst worden bij een stabiele reu. Katten zijn helaas geen optie. Een huis met een tuin is noodzakelijk, zodat ze zich goed kan uitleven in de tuin.

Lucy verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.