Hallo, Nox

Naam:
Nox
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
American Staffordshire Terrier
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201911546

Nox is een van de zeven inbeslaggenomen Staffords en we mogen op zoek gaan naar nieuwe huisjes voor hen. De reden dat ze in beslag genomen zijn is dat ze niet de zorg kregen die ze nodig hadden. Ze waren gehuisvest in een vervuild huis, kwamen weinig buiten en hadden geen eten of water toen ze werden opgehaald. Deze honden kennen nog niet veel, maar hopelijk mogen ze gaan genieten van een fijn thuis waar ze goed worden begeleid.Nox is de grootste reu van het stel. Wel de grootste, maar zeker niet de dapperste. Hij is snel onder de indruk van nieuwe dingen en nieuwe mensen. Het is wel een hond die spoedig kan herstellen wanneer hij iets spannend heeft gevonden wanneer dit goed wordt begeleid. Mensen vindt hij toch wel interessant en wil er op zijn tempo contact mee maken. Als hij zijn vertrouwen in iemand heeft gelegd dan kan hij ook veel steun vinden bij deze persoon. Dan wil hij graag knuffelen en wil zelfs spelen. Samen dingen doen vindt hij dan ook prachtig.

Nox is ook een voergerichte hond en houdt van eten wat goed van pas kan komen in het maken van vrienden en verdere training.We zoeken voor Nox een klein gezin zonder kinderen. Een druk sociaal leven is niet voor hem weggelegd en hij heeft veel baat bij rust, structuur, regelmaat en voorspelbaarheid. Een stabiele teef behoort wel tot de mogelijkheden voor Nox.

Spreekt deze hond je aan en denk je hem te kunnen bieden wat hij nodig heeft? Neem dan contact op met ons asiel.

Nox verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.