Hallo, Nina

Naam:
Nina
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
American Staffordshire Terrier
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
231

Naam: Nina

Ras: Amerikaanse stafford

Geslacht: Teef

Leeftijd: 01/07/2019Beschrijving:

Samen met mijn zusje, genaamd Noor werd ik binnen gebracht in het asiel. Naar mijn naam luister ik niet altijd even goed, omdat ze mij soms verwarren met mijn zus. Kijk nu toch naar dit snoetje en oren, je krijgt spontaan een vrolijke glimlach.Een speelse, enthousiaste dame van ongeveer 45cm groot. Veel groeien zal Nina niet meer doen, wel nog wat uitzetten in haar gestalte. Als ik weet dat ik mag gaan wandelen, ben ik enthousiast en kan ik niet wachten om samen met jou naar buiten te gaan. Tijdens de wandeling loop ik wel van de ene kant naar de andere.Socialisatie:

Ik ben sociaal naar honden, katten en kinderen. Het is wel belangrijk indien u mij in contact brengt met andere viervoeters, dit gebeurd onder toeziend oog van een verantwoordelijke. Ook de kinderen moeten geleerd hebben hoe ze op een correcte manier met een hond omgaan. Bij het zien van personen ben ik altijd blij en durf ik opspringen, indien u kleine kinderen heeft zou ik ze durven omver duwen en hen likjes geven. Met mij naar de hondenschool gaan zou helpen om de basis te leren. Met een snoepje en beetje geduld kan ik al zit.

Alleen thuisblijven is echter nog af te wachten, aangezien ik werd opgegroeid met een andere hond van als ik een pup was.Ben je opzoek naar een jonge, speelse hond? Ben je iemand die net zoals haar graag een wandeling maakt? Beschikt u over een tuin waar ik samen met jou kan spelen en knuffelen? Kom mij dan snel bezoeken, hopelijk tot snel Nina.Adopteren?

Wij zorgen ervoor dat de honden voor adoptie door een dierenarts zijn onderzocht en al hun vaccinaties (normale wettelijk verplichte cocktail : hondenziekte/ hepatitis/ parvo/ kennelhoest en een extra vaccinatie voor rabiës) hebben gehad en gechipt zijn. Je krijgt ook het (Europees) paspoort van de hond mee. Sterilisatie of castratie gebeurt nog niet standaard maar kan wel op vraag gebeuren voor je de hond definitief mee naar huis neemt.Interesse?

U kan ons altijd telefonisch contacteren op het nummer 09/253.29.93. of via mail DierenbeschermingMeetjesland@skynet.be

Adres: Wildestraat 34, te Doornzele

We zijn geopend op werkdagen van 10-17u, op zon-en feestdagen van 10-12u. 

Nina verblijft momenteel in:

locatie

Dierenbescherming Meetjesland Vzw

DOORNZELE
Tel.: 09/2532993
Email: dierenbeschermingmeetjesland@skynet.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenbescherming Meetjesland Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.