Hallo, Ghost

Naam:
Ghost
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
Duitse Herdershond
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201911448

Doordat zijn eigenaar ging verhuizen en Ghost niet mee kon is hij afgestaan aan ons asiel. Hij is een kruising Tsjechische wolfshond x Duitse Herder reu van 3 jaar oud. Ghost kennen we hier in het asiel als een energieke hond, die graag samen met zijn baasje wil werken.Op jonge leeftijd is Ghost naar buiten verhuisd en kwam hij af en toe nog maar binnenshuis. Hij is niet bang van een binnenruimte, maar het complete binnenleven zal opnieuw opgebouwd moeten worden met hem. Zo is ook het wandelen een werkpuntje doordat hij daar te maken krijgt met veel prikkels en op dit moment wil Ghost overal als de kippen bij zijn en alles zien.Wanneer er voer in het spel komt heb je wel de volle aandacht van Ghost en wil hij graag dingen doen. Hij kent de commando’s ‘zit’ en ‘ poot’ en zal zeker nog meer kunnen leren. Met speeltjes kan hij zich ook amuseren. Ballen, pluche, touw, alles is leuk.Nadat hij een tijdje in het asiel zat bleek dat hij regelmatig last heeft van zijn poten en daardoor kan manken. Wij zien erop toe dat Ghost nu meerdere keren minder lang naar buiten gaat zodat hij zijn poten niet overbelast. Deze routine en meer rust doen zijn poten goed. Dit blijft wel een aandachtspunt voor de toekomst.We zoeken voor Ghost een huis met een tuin waar hij weinig prikkels zal ervaren. Zijn nieuwe eigenaren gaan hem goed moeten begeleiden in het leven van een huishond.

Verder zoeken we een thuis zonder andere dieren. Oudere kinderen kunnen wel een optie zijn voor Ghost.Heeft u interesse in deze hond? Neem dan contact op met ons asiel.

Ghost verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.