Hallo, Boef

Naam:
Boef
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
4 jaar
Ras:
Canis Vulgaris
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201911665

Boef is een bully van 2016. Hij paste helaas niet meer in het gezin, waardoor hij naar het asiel werd gebracht.Als pup is Boef aangevallen door 2 andere honden. Sindsdien reageert Boef niet meer goed op andere honden. Een plek zonder andere dieren is voor Boef dan ook gewenst.

Boef reageert enorm goed op zijn naam! Hij komt dan vrolijk, en een beetje hevig, naar je toe. Hij springt maar al te graag erbij in de zetel en geniet van het knuffelen. Boef is absoluut geen boef, eerder een zachte, ietwat enthousiaste hond. Hij wordt graag geaaid en speelt ook graag. Het terugbrengen van speeltjes is nog een werkpunt.

Boef zijn grote passie in het leven is eten. Hij wil graag nieuwe commando’s leren en zou heel veel plezier ondervinden van het snuffelen naar lekkere snoepjes in de tuin.Voor Boef zoeken we naar een thuis zonder andere dieren en zonder kinderen. Een huis met een tuin is noodzakelijk.

Boef verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.