Hallo, Bippa

Naam:
Bippa
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
8 jaar
Ras:
Canis Vulgaris
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201911615

Bippa kwam het asiel binnen als zwerfhond. Helaas is de eigenaar haar niet meer komen ophalen.

Deze jongedame van ongeveer 8 jaar heeft haar tijd nodig gehad in het asiel. Ze is geen groot fan van onbekende mensen, maar ze heeft gelukkig inmiddels haar vertrouwen uitgesproken in meerdere mensen. Iedere dag groeit haar vertrouwen in haar bekende mensen en ze vindt ook steeds meer mensen leuk!

Het vertrouwen van Bippa winnen wordt vergemakkelijkt door lekkere snoepjes. Bippa is namelijk gek op snoepjes! Wanneer ze je kent, wil ze ook héél graag geknuffeld worden en geniet ze enorm van speurspellen.Voor Bippa zoeken we een huis met een tuin, zonder andere dieren. Een adoptie bij zachte mensen is voor Bippa zeer gewenst.

Bippa verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.