Hallo, Azurra

Naam:
Azurra
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
5 jaar
Ras:
Cane Corso Italiano
Kindvriendelijk:
Ja
Kan omgaan met andere honden:
Nee
Kan omgaan met andere huisdieren:
Nee
Referentie:
120246

Jawel, een bekend gezicht, jammer genoeg. Azurra is back. In juni 2020 werd ik geadopteerd door topmensen. Jammer genoeg werd tijdens de maanden nadien duidelijk dat we toch geen ideale match waren. Mijn karakter dat men tijdens mijn eerste bezoek aan het asiel heeft gezien en bij mijn afstand werd gemeld bleek toch niet mijn ware 'ik' te zijn. Er gaat meer schuil achter deze meid.Laten we gewoon met een propere lei starten. Stap 1: de basics. Ik ben een Cane Corso teefje van 5 jaar jong, gesteriliseerd en in perfecte gezondheid. Stap 2: mijn verleden. Ik werd oorspronkelijk afgestaan wegens een allergie van een kindje in mijn eerste gezin. Zoals vermeld vond ik via het asiel een nieuwe thuis waar ik prima werd opgevangen, maar waar ik toch niet 100% mijn draai vond.

Stap 3: mijn toekomst. De mensen rondom mij hebben de laatste tijd heel wat over mij geleerd. Rond nieuwe mensen ben ik aanvankelijk afstandelijk. Ik moet je leren kennen en vertrouwen. Niet abnormaal voor een Cane Corso. Ik ben ook heel gevoelig. Met een zachte hand, positieve energie, een rustige omgeving en duidelijke routine ga je heel ver met mij geraken.

Mijn belangrijkste werkpunt is wandelen. Dan speelt onzekerheid mij parten. Zij het door bepaalde geluiden of soortgenoten die mijn pad kruisen. Je zal duidelijk merken dat ik mij niet op mijn gemak voel.Wat is dan wel mijn ideale thuis? Een thuis waar mijn mensjes al ervaring hebben met honden en bijna altijd thuis zijn. Waar ik de enige viervoeter ben die alle mogelijke aandacht kan krijgen. En waar ik over een grote tuin kan beschikken om de snuffelen en lopen. In die omgeving kan ik mezelf zijn en mijn forever home vinden.Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Azurra verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Tienen

TIENEN
Tel.: 0497 26 72 68
Email: info@dierenasiel-tienen.be
Site: dierenasiel-tienen.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Tienen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.