Hallo, Chayenne

Naam:
Chayenne
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
6 jaar
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20180007

‘Chayenne’ is een kruising stafford van 6 jaar.

Ze werd al enkele keren opgehaald door de hondenvanger, maar kon telkens fijn weer terug naar huis. Helaas is dat bij de laatste keer anders gelopen: haar eigenaar is verhuisd en de gegevens op de chip blijken niet meer te kloppen.

‘Chayenne’ is enorm mensgericht. Haar hobby’s zijn knuffelen, een beetje spelen samen en wat lekkere hapjes eten. Daarnaast kan ze prima rondrennen als een jong veulen. Alleen haar grijze snoet doet op dat moment vermoeden dat ze geen puppy meer is.

Ze houdt ervan om lekker samen op de zetel te liggen: gewoon samen met haar nieuwe baasje een leuke film kijken, of een spannende serie. Het kan zijn dat Chayenne ondertussen met vier poten in de lucht in slaap valt…

We zoeken voor ‘Chayenne’ lieve mensen die het toch nog wel energieke karakter van haar kunnen waarderen. ‘Chayenne’ kan helaas niet met andere dieren geplaatst worden.

Chayenne verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.