Hallo, Zarko

Naam:
Zarko
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Mechelaar
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20180015

Zarko werd in beslag genomen. Zijn leefomgeving liet te wensen over en uiteindelijk is hij toegewezen aan het asiel. Hij mag nu gaan uitkijken naar een nieuw thuis.

Deze Mechelse Herder van maart 2017 heeft naar alle waarschijnlijkheid weinig ervaringen opgedaan met mens en dier. In het begin had Zarko dan ook zeker de tijd nodig om te wennen aan alle vreemde mensen, maar inmiddels heeft hij laten zien dat hij zich prima kan hechten aan mensen die zijn vertrouwen gewonnen hebben.

Hij is heel mensgericht, wil graag werken met zijn baas en wandelt prima aan de riem.

Deze man is gek op vlees en op deze manier kan dan ook zijn vertrouwen worden verkregen.Voor Zarko zoeken we één, maximaal twee personen die ervaring hebben met herders. Kinderen en een druk sociaal leven zijn voor Zarko niet gewenst.

Zarko verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.