Hallo, James

Naam:
James
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
9 jaar
Ras:
Canis Vulgaris
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20180052

Mag ik me even voorstellen?

Mijn naam is ‘James’ en ik ben een kruising Duitse Staander met Border Collie van 9 lentes jong. Ze noemen mij ook wel een senior heer maar leeftijd is maar een getal.. Je bent zo oud als je je zelf voelt. Ik voel mij bijvoorbeeld nog een jonge god.

Ik speel en wandel graag. Maar ook fletsen en gewoon een beetje luieren vind ik zalig.

Bij vreemde mensen kijk ik graag eerst even de kat uit de boom, maar eens we vrienden zijn dan zal ik je trouwste vriend zijn.

Ik ben goed opgevoed, ken het binnenleven en basiscommando’s.

Het asielleven vind ik niet zo tof, ik ben niet gek op andere dieren en daar zijn er hier natuurlijk nogal wat van.Ik droom van een plek voor mij alleen. Waar ik lekker verwend word en waar ik lekker mee mag leven met de mensen. Met andere dieren en kindjes word ik niet geplaatst.

James verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.