Hallo, Kira

Naam:
Kira
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
8 jaar
Ras:
Bulldog
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20180055

Hallo!Ik ben leuke, knappe, vriendelijke Kira. Ik zit in het asiel omdat er geen tijd meer voor me was en helaas heb ik hier al eerder gezeten. Ik had écht gedacht mijn nieuwe thuis gevonden te hebben, maar ik geef de hoop niet op. Mijn humeur is altijd top en ik houd van alle mensen en heb zelfs samengeleefd met katten. Toegegeven, ik kan wel een beetje waaks zijn, maar daar houdt het dan ook op.

Ik ben iets minder fan van andere honden, daar doe je mij geen plezier mee.

Mijn leeftijd op papier is 8 jaar maar in mijn hoofd ben ik een pup. Ik speel graag en stop pas als ik hélemaal vermoeid ben. Ik beloof je dat als je mij adopteert ik je grote vriend zal worden.

Ik ga graag mee in de auto en ik kan ook heel goed alleen thuis zijn.

Wie komt eens naar mij kijken?? Echt waar ik ben de moeite waard.

Kira verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.