Hallo, NOVA

Naam:
NOVA
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Kruising
Kindvriendelijk:
Ja
Kan omgaan met andere honden:
Ja
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ja
Referentie:
202101

Nova - kruising mechelaar en Duitse herder - Teef - 03/04/2019Nova is een lieve, aanhankelijk hond die alles voor haar baasje doet.

Voor knuffelen is ze wel te vinden, liefst de hele dag lang.Nova is naar de hondenschool geweest en kent de basiscommando's. 

Enkel tijdens het wandelen trekt ze af en toe eens, maar mits een kleine correctie loopt ze zo weer aan de voet.

Ook is ze volledig zindelijk en bijt ze niets kapot als ze even alleen moet zijn.Nova kan overweg met soortgenootjes, indien deze haar rustig benaderen. Eens Nova de andere hond heeft leren kennen, begint ze te spelen.

Ook met kindjes kan ze goed overweg. 

Katten hebben we nog niet getest!Nova is een echte gezinshond en we zoeken voor haar dus een plekje aan de open haard, niet in de tuin.Heb jij dit plekje aan de open haard? (een open haard hebben is geen vereiste :))

Stuur dan de ingevulde vragenlijst door naar dierenplezierz.adoptie@gmail.com.

De vragenlijst kan je vinden in de rubriek adoptieprocedure op deze website.Een berichtje sturen dmv de knop hieronder is niet voldoende! ! Wij reageren niet op aanvragen via messenger, telefoon,...

! Onze hondjes worden om praktische redenen enkel in België geplaatst

! Heeft u 5 dagen na het doorsturen van de vragenlijst geen nieuws? Dan hebben we een andere match gevonden voor Nova.

NOVA verblijft momenteel in:

locatie

Dierenplezier Zennevallei vzw

KESTER
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenplezier Zennevallei vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.