Hallo, Fendi

Naam:
Fendi
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Dalmatian
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201911634

Fendi werd afgestaan aan het dierenasiel omdat hij niet paste binnen de situatie van de vorige eigenaren. Hierdoor ontbreekt er een deel van de opvoeding van Fendi, waar we nu mensen voor zoeken die stevig in hun schoenen staan. Fendi heeft namelijk nood aan sturing en begeleiding.

Deze jongeman heeft bij zijn vorige mensen in huis geleefd. Het is één brok energie, die graag fysiek en mentaal wordt uitgedaagd.

In het asiel zagen we dat Fendi geen idee had hoe hij zich moet gedragen. Hierdoor springt hij veel op en zoekt naar manieren om aandacht te krijgen. We hebben een begin gemaakt met Fendi, zodat hij leert dat hij zichzelf op een leuke manier kan bezighouden, zonder negatief gedrag in te zetten naar mensen. Uiteraard dient dit verder begeleid te worden bij zijn nieuwe baasjes.

Zoals u tot dusver kunt lezen, is Fendi een mooie uitdaging. We merken dat Fendi heel graag wil leren, waardoor we alle vertrouwen hebben in zijn kennen en kunnen! Hij knuffelt ook graag en het is een echte speurneus. Een tuin is voor Fendi ideaal, zodat hij goed kan rennen en speuren!

Fendi heeft nood aan een klein gezin; mensen die voldoende tijd voor hem kunnen vrijmaken is noodzakelijk. Zijn nieuwe eigenaren zullen tolerant moeten zijn t.a.v. zijn gedrag; hoe geduldiger, hoe beter.

Hij wordt niet bij kinderen, een andere hond of bij katten geplaatst.

Fendi verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.