Hallo, H2021-0015 Siepke

Naam:
H2021-0015 Siepke
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
12 jaar
Ras:
Kruising
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
120210035

-- ENKEL plaatsbaar bij een stabiele hondDeze kleine meid is Siepke. Siepke is een Dwergpinscher teef, geboren in 2009. Ze bracht haar leven door als fokteefje in een fokkerij. Nu gaan we op zoek naar een mooi leven voor haar.Siepke is een erg bang hondje. Uit angst durft ze happen. Ze zoekt geduldige en ervaren mensen die hier mee om kunnen. Ze heeft een zachte aanpak nodig waardoor ze vertrouwen kan winnen. Het is mogelijk hoor, haar aandachtspersonen kunnen al aan haar komen en maken stap voor stap vooruitgang in haar leerproces.

Ze kent het leven in huis nog niet. Zindelijkheid, alleen blijven, wandelen aan de leiband. .. Ze heeft nog veel te leren. Ze zoekt nu geduldige en zachtaardige mensen die hem de tijd geven alles te ontdekken en te leren.Siepke wordt ENKEL geplaatst in een thuis waar al een hond(je) aanwezig is. Hier zal ze veel van leren en steun bij vinden.Door haar angst wordt ze niet bij kinderen geplaatst. Vanaf 16j is dit geen probleem.Ze zoekt een thuis waar men stap voor stap met haar aan de slag wil. Een thuis met een goed afgesloten tuin(tje) is zeker ook nodig voor haar leerproces. Ergens waar er niet teveel prikkels en lawaai heersen.Heb jij tijd, ervaring en een warm hart om Siepke in te ontvangen?Dan vragen we je een vragenlijst in te vullen (http://www.dierenasielsinttruiden.be/dieren-in-het-asiel/adoptieprocedure-honden) en deze te mailen naar vragenlijst@dierenasielsinttruiden.beH2021-0015

H2021-0015 Siepke verblijft momenteel in:

locatie

Vzw Dierenvrienden St-Truiden

SINT-TRUIDEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.