Hallo, Anthar

Naam:
Anthar
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
1802001

Jow Jow, ik ben de Stoere Anthar met een heel erg klein hartje. Ik ben echt graag gezien, maar dat komt omdat ik er onweerstaanbaar uit zie vind je niet ? Hihihi

Ik ben een jongeheer waar je veel geduld mee moet hebben. Ik word graag behandeld op een rustige manier, en getraind op een positieve manier. Ik heb weinig opvoeding gehad, dus ik kan nogal brut uit de hoek komen soms, ik bedoel hier echt niets slecht mee hoor. Dus ik zoek een baasje die heel geduldig en positief in het leven staat! Moeilijk is dat niet hé jongens?

Met andere dieren word ik niet geplaatst, ik ben liever de koning in huis. Grote kinderen (+15j) zijn wel men vrienden hoor, maar ze moeten wel weten hoe ze met een hond moeten omgaan natuurlijk.

Aahjaa voor ik het vergeet, wandelen doe ik heel graag. Dus doe dat maar veel met me oke?

Ik ben door mijn vorig baasje op pension gezet en nooit hebben ze me opgehaald, ik heb wel eventjes getreurd, maar daar ben ik echt wel over hoor! Klaar voor een nieuwe start, met jou?! 

Anthar verblijft momenteel in:

locatie

Dierenbescherming Mechelen

MECHELEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenbescherming Mechelen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.