Hallo, Siltan (= Baya)

Naam:
Siltan (= Baya)
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
4 jaar
Ras:
Anatolische Herdershond
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201911744

Boef en Baya zijn twee Anatolische Herders die in beslag werden genomen. De reden hiervoor was dat ze vaker los op straat liepen en voor de tweede keer een hond hebben aangevallen.

Ze leefden voorheen op een groot terrein en een atelier, waar ze ook regelmatig in contact kwamen met klanten. Naar mensen zijn ze vrolijk, al dienen we rekening te houden met raskenmerken, waaronder het beschermen van eigendom.

Boef kunnen we het best omschrijven als een clown. Zijn gekke acties, waarbij hij vrolijk, al huppelend, contact komt maken, of Baya gaat uitdagen om te spelen, laten ons dagelijks lachen. Baya is een stuk kalmer. Ook Baya houdt van aandacht en geaaid worden, maar ze heeft een rustiger karakter. Boef volgt, en imiteert, Baya. Baya zorgt voor de rust, Boef voor de glimlach. Een dynamisch duo wordt niet uit elkaar gehaald, dus ook Boef en Baya worden uitsluitend samen herplaatst.

Voor dit duo zoeken we mensen met een grote tuin of terrein. Ze kunnen wandelen, maar we dienen rekening te houden met het gedrag naar andere honden. Ze zijn krachtig, dus wandelen is optioneel en kan het best plaatsvinden in afgelegen gebieden. Andere dieren zijn geen mogelijkheid.

Siltan (= Baya) verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.