Hallo, Lexie

Naam:
Lexie
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Mechelaar
Kindvriendelijk:
Nee
Kan omgaan met andere honden:
Ja
Kan omgaan met andere huisdieren:
Nee
Referentie:
20218

Woef

Lexie is een lieve mechelaar teef. Ze is niet veel gewoon maar leert heel snel. Voor Lexie zoeken we een thuis met een baasje dat veel tijd met haar kan doorbrengen. Ze is niet graag lang alleen. Ook plaatsen we Lexie graag in een thuis zonder andere dieren en zonder kleine kindjes, hiervoor is ze te wild. Een huis met tuin en een stevige, hoge omheining is een vereiste.

Wil je adopteren? Wij werken enkel op afspraak bekijk onze prijzen en adoptievoorwaarden. KLIK HIERJe kan ook direct een afspraak boeken. Zolang er geen IN BEHANDELING achter het dier staat is deze nog beschikbaar. Wanneer er staat in behandeling zijn er geen afspraken meer mogelijk voor het betreffende dier gezien we dan voldoende kandidaten hebben. Telefonisch beantwoorden wij geen vragen voor adoptie!

Lexie verblijft momenteel in:

locatie

Dierenopvangcentrum Zemst vzw

ZEMST (ENKEL OP AFSPRAAK)
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenopvangcentrum Zemst vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.