Hallo, Jack

Naam:
Jack
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
9 jaar
Ras:
Engelse Springer Spaniel
Kindvriendelijk:
Ja
Kan omgaan met andere honden:
Nee
Kan omgaan met andere huisdieren:
Nee
Referentie:
20220

Woeff!

Hallo iedereen, mijn naam is Jack. Ik ben een heel lieve Engelse springer spaniel. In mijn verleden ben ik lang een jachthond geweest. Die vogeltjes opjagen vond ik stiekem wel leuk, maar knuffels vind ik eigenlijk nog véél leuker. Ik ben een beetje onzeker dus zou liefst wel een baasje hebben die zacht met mij om gaat en niet kwaad wordt als ik eens piep of blaf. Want omdat ik zo veel van mijn baasjes hou, kan ik niet goed alleen zijn. Dan begin ik te blaffen en ontsnappingsroutes te zoeken. Een baasje dat veel thuis is en tijd heeft om mij aandacht te geven is dus wel een must, net zoals een stevige omheining die ik niet door kan bijten. Gezien mijn carrière als jachthond is dit ook een thuis zonder konijntjes, vogels of andere mogelijke kleine prooidieren. Met paarden kan ik dan weer juist wel goed overweg! Ook moest ik altijd buiten zitten, dit is uiteraard nu niet meer de bedoeling, maar hierdoor zou mijn vacht wel even een opknapbeurt mogen hebben, de lieve mensen van het opvangcentrum zullen hiervoor zorgen voor ik vertrek. Ik kijk er al naar uit! Wie geeft mij mijn laatste, definitieve warme mand? Ik beloof dat ik er heel veel knuffels en liefde voor in de plaats zal geven. Tot snel! Pootjes en lebbers, Jack.

Wil je adopteren? Wij werken enkel op afspraak bekijk onze prijzen en adoptievoorwaarden. KLIK HIER. Je kan ook direct een afspraak boeken. Zolang er geen IN BEHANDELING achter het dier staat is deze nog beschikbaar. Wanneer er staat in behandeling zijn er geen afspraken meer mogelijk voor het betreffende dier gezien we dan voldoende kandidaten hebben. Telefonisch beantwoorden wij geen vragen voor adoptie!  

Jack verblijft momenteel in:

locatie

Dierenopvangcentrum Zemst vzw

ZEMST (ENKEL OP AFSPRAAK)
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenopvangcentrum Zemst vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.