Hallo, H2021-0102 Canga

Naam:
H2021-0102 Canga
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
4 jaar
Ras:
Labrador Retriever
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
120210154

Deze bruine schoonheid is Canga. Canga is een Labrador teef, geboren in september 2016. Ze bracht haar leven tot nu toe door als kweekteefje in een hondenfokkerij. Nu gaan we op zoek naar een liefdevolle thuis voor haar.Canga is een echte choco lab! Ze bruist van energie en houdt heel erg van mensen! Ze heeft nood aan mentale en fysieke uitdagingen en ook aan stabiliteit. Ze moet nog veel leren vermits het leven in huis nieuw voor haar is. Zindelijkheid en alleen blijven zijn vermoedelijk werkpuntjes.Ondanks haar verleden is het een aanhankelijke meid. Ze is graag bij de mensen die ze kent en heeft graag veel aandacht. We plaatsen haar daarom graag in een thuis waar ze als hond alleen alle aandacht kan krijgen. Andere honden of katten zijn niets voor haar.

Op wandeling is het geen probleem om hen te passeren. Ze is wel een onzekere hond en nieuwe situaties zijn wel een beetje spannend voor haar. Daarom zal ze rustig aan moeten wennen en is ze niet direct geschikt om overal mee op uitstap te nemen naar druk bezochte plekken.Canga is aanhankelijk maar ook enorm energiek en onstuimig. Daarom plaatsen we haar niet bij kleine kinderen. Kinderen vanaf 14 jaar zijn wel mogelijk.Leuke mensen die op een zachte manier sturing, activiteit maar ook rust kunnen brengen… Dat is wat Canga zoekt!Ben jij die leuke thuis?Dan vragen we je een vragenlijst in te vullen (http://www.dierenasielsinttruiden.be/dieren-in-het-asiel/adoptieprocedure-honden) en deze mailen naar vragenlijst@dierenasielsinttruiden.beH2021-0102

H2021-0102 Canga verblijft momenteel in:

locatie

Vzw Dierenvrienden St-Truiden

SINT-TRUIDEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.