Hallo, Kiko

Naam:
Kiko
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
9 jaar
Ras:
Maltezer
Kindvriendelijk:
Ja
Kan omgaan met andere honden:
Nee
Kan omgaan met andere huisdieren:
Nee
Referentie:
201910171

 In 2010 geadopteerd worden, doorgegeven zijn en zodoende weer in het asiel belanden. Kiko is het overkomen, waardoor hij nu opnieuw in het asiel zit.

Deze kruising maltezer van 2009 werd onlangs naar het asiel gebracht omdat zijn baasjes niet meer voor hem konden zorgen.

We zien dat hij gewend is zijn eigen ding te doen. Het is een enorme speurneus, die graag de vleesjes uit puzzels haalt. Hij is gek van vlees en laat dan ook al zijn kunstjes zien.Hij springt er graag bij op de zetel. Een enorme knuffelkont is het niet; hij dopt zijn eigen boontjes en vindt dit prima.

Kiko wandelt graag en zoekt mensen waarbij hij lekker zijn eigen ding mag blijven doen. Een stabiele teef is zeker te proberen.

Kiko verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.