Hallo, Balou

Naam:
Balou
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Kruising
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201910201

Balou is een Bully van juni 2016. Hij werd in eerste instantie naar het asiel gebracht omdat hij het niet goed kon vinden met de andere hond van het gezin. Een tijdje geleden werd hij geadopteerd, maar zijn ‘forever home’ bleek maar van korte duur. Na twee maanden werd Balou terug naar het asiel gebracht: onenigheid tussen de gezinsleden lag ten grondslag hiervan.Balou is een enorm vrolijke, vriendelijke, open hond. Een fletskont, die heel graag lekker erbij ligt op de zetel. Hij houdt van fysiek contact en is het liefst continu bij de mens.

Naast knuffelen, is Balou ook gek op spelen. Elk speeltje brengt hij trots terug in de zetel en hij apporteert als de beste!

Balou is beheerst in zijn contactname, heel respectvol en netjes. Zijn enige aandachtspunt is dat hij niet goed reageert op andere dieren.Voor Balou zoeken we mensen die hem wél voor altijd bij hen houden. Mensen zonder andere dieren.

Liefst zijn Balou zijn nieuwe eigenaren wat meer thuis in het begin.

Balou verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.