Hallo, Twinky

Naam:
Twinky
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
10 jaar
Ras:
Pekingees
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20200204

Twinky kwam totaal verwaarloosd bij ons binnen. Hij was sinds jaren niet meer getoiletteerd zodat zijn vacht helemaal verklit was. Hierdoor kon hij zelfs niet meer lopen.

Na een flinke scheerbeurt, nageltjes knippen en een wasbeurt hebben we Twinky de tijd gegeven om te bekomen van zijn vroeger leven.Na enkele weken is Twinky omgetoverd van een verwaarloosd imobiel hondje tot de mascotte van het asiel. Twinky loopt hier vrolijk tussen de andere kleine hondjes lekker zijn eigen zin te doen. Hij komt op tijd bedelen voor een knuffel en vooral een snoepje. Korte wandelingen vindt hij best leuk.

Als heer van leeftijd laat hij door een grommetje ook duidelijk zien wanneer hij met iets niet akkoord is. Bijten hebben we hem nog niet zien doen.Voor Twinky zoeken we een baasje die hem een rustige warme thuis kan geven. Andere honden in huis vindt Twinky helemaal geen probleem.Indien u zich kandidaat wil stellen, gelieve onze vragenlijst hier terug te vinden https://www.knuffelpootjes.be/adoptieformulier-honden/  

Twinky verblijft momenteel in:

locatie

Vzw Dierenasiel De Knuffelpootjes

REKKEM
Tel.: 056/53.19.52
Email: info@knuffelpootjes.be
Site: www.knuffelpootjes.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Vzw Dierenasiel De Knuffelpootjes

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.