Hallo, Max

Naam:
Max
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
9 jaar
Ras:
Griffon
Kindvriendelijk:
Ja
Kan omgaan met andere honden:
Nee
Kan omgaan met andere huisdieren:
Nee
Referentie:
20200214

Max kwam bij ons terecht doordat zijn baasje door ziekte niet meer kan zorgen voor hem.Max is ondanks zijn leeftijd nog een heel actief hondje. Hij leeft hier samen met onze andere kleine honden.

Sinds Max bij ons is hebben we de deurbel niet meer echt nodig. Zodra er iemand aan de deur staat brengt hij ons heel plichtsbewust op de hoogte.Max houdt van op tijd en stond van een wandeling met een van zijn vaste wandelaars.Max heeft het ietwat moeilijk met nieuwe mensen en situaties. Hij is dan heel achterdochtig en wil niet benaderd worden. Wanneer je de tijd neem en rekening houdt met zijn gevoeligheden slaat hij om naar een echte knuffelbeer die niet liever wil dan op de schoot zitten en geaaid worden.Voor Max zoeken we een baasje dat hem een warme rustige thuis kan bieden, en met hem regelmatig een wandelingetje doet.

Max kan om met andere honden, vooral reutjes. We verkiezen om Max niet bij kinderen te plaatsen.Indien u zich kandidaat wil stellen, gelieve onze vragenlijst hier terug te vinden https://www.knuffelpootjes.be/adoptieformulier-honden/

Max verblijft momenteel in:

locatie

Vzw Dierenasiel De Knuffelpootjes

REKKEM
Tel.: 056/53.19.52
Email: info@knuffelpootjes.be
Site: www.knuffelpootjes.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Vzw Dierenasiel De Knuffelpootjes

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.