Hallo, H2020-0291 Amy

Naam:
H2020-0291 Amy
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
Duitse Herdershond
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
120210325

Deze toffe meid is Amy. Amy is een kruising teef geboren in januari 2018. Ze is dus nog erg jong. Ze kwam met het hele gezin bij ons terecht na een inbeslagname. Haar mama (Duitse herder), papa (Dobermann) en zus hebben we reeds herplaatst. Ook Amy vond al een thuis maar uiteindelijk bleek de match toch niet 100%. Daarom zoeken we nu opnieuw en kunnen we met de input van het adoptiegezin gerichter op zoek. Amy geniet ondertussen van de goede zorgen van een pleeggezin. Zo weten we wel goed wie Amy exact is.Amy is vooral een hele lieve meid. Ze is graag gezien in haar pleeggezin en gedraagt zich ook prima in huis. Ze is zindelijk en kan tot rust komen in de bench. Wandelen aan de leiband gaat ook goed. Soms kan ze prikkels moeilijk verwerken. Daarom wandelt ze het best met een Gentle Leader. Dit kent ze door en door en vindt ze ook geen probleem.Ze is een beetje onzeker naar nieuwe mensen. Haar ruimte geven en haar tijd geven nieuwe mensen af te tasten, helpt. Zo kan ze rustig kennis maken en legt ze stilletjes contact. Tijdens een wandeling een babbeltje slaan met mensen kan prima.Amy zoekt eerder een thuis waar er dus niet te veel prikkels heersen. Zo blijft het ook bij haar rustig. Een druk gezin met kleine kinderen of veel huisdieren is niet geschikt voor haar. Een matching met eventueel een rustige, grote reu is niet uitgesloten. Katten vindt ze niet oké.Ze heeft nood aan een thuis waar men alle aandacht aan haar kan besteden en waar ze kan genieten van activiteit met haar mensen, gevolgd door rust in huis en hoofd. Zo is ze ook een schaduwloper. Dit betekent dat ze schaduwen probeert te vangen.Ze kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 15 jaar.Amy is een leuke jonge hond die aanhankelijk is en echt wel de moeite waard is om aan verder te werken. Ze zoekt mensen die geduldig zijn en die op een positieve manier met haar willen werken. Haar pleeggezin is alvast gek van haar!Heb jij dat plekje voor deze lieve meid?

Dan vragen we je een vragenlijst in te vullen (http://www.dierenasielsinttruiden.be/dieren-in-het-asiel/adoptieprocedure-honden) en deze te mailen naar vragenlijst@dierenasielsinttruiden.beH2020-0291

H2020-0291 Amy verblijft momenteel in:

locatie

Vzw Dierenvrienden St-Truiden

SINT-TRUIDEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.