Hallo, Donut

Naam:
Donut
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Chihuahua
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201912343

Donut leek zijn geluk te hebben gevonden, maar moest helaas na 6 dagen al terugkomen. De nieuwe adoptanten bleken het gedrag van Donut toch te lastig te vinden. We vragen dan ook aan de geïnteresseerden om het verhaal van Donut goed te lezen.Deze kleine Donut is gevonden op straat en o wat was hij ontzettend bang in het begin.

We hebben contact gehad met een van zijn eerste eigenaren en hebben begrepen dat hij al een aantal keren is moeten verhuizen in zijn jonge leven. Hij zou veel blaffen.

Ondertussen is hij wat opgebloeid en heeft hij hier en daar vriendjes gemaakt met het personeel en hopelijk mag hij binnenkort kennis maken met zijn nieuwe baasje(s) en krijgt hij dan een huisje waar hij mag blijven.Wanneer Donut je lief vindt en zich op zijn gemak bij je voelt komt hij heel graag knuffelen en samen met je in de zetel zitten. Eerst was dit iets verderop in de zetel, maar uiteindelijk zit hij dan toch met zijn kontje tegen je aan en voor je het weet krijg je kussen in je gezicht.

Hij is ook een erg nieuwsgierig hondje en wil steeds weten wat de mensen doen. Snoepjes en vleesjes eten vindt hij geweldig en hij durft zelfs al voorzichtig te spelen.Donut is geen allemansvriend en heeft nog altijd schrik voor mensen die hij niet kent, met name mannen, en laat dan ook van zich horen. Dit kan zijn door te blaffen, maar zeker ook door te grommen.

Zijn nieuwe eigenaren zullen dan ook regelmatig naar het asiel moeten komen, zodat Donut zich op zijn gemak gaat voelen.

We zoeken voor hem een huis met tuin en rustige mensen. Donut is geen hondje om overal mee naartoe te nemen. Donut kan bij een leuk teefje worden geplaatst. Donut wordt niet geplaatst bij kinderen. Een huis met een tuin is noodzakelijk. Hij wordt niet geplaatst op een appartement.Stuur bij interesse een email naar info@dierenasielgenk.be 

Donut verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.