Hallo, Beau

Naam:
Beau
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Beauceron
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201912225

Meneer Ceron is bij ons gekomen via een inbeslagname. Hij kreeg niet de juiste zorg, leefde in een vieze tuin en hok en werd ook fysiek mishandeld door zijn eigenaar.Ondanks zijn verleden is Beau doorgaans vriendelijk naar mensen wanneer hij het vertrouwen heeft in hen en vindt hij plezier in spelen, eten en massages. Hij speelt ook heel leuk zelf met veel verschillende speeltjes en wil ontzettend graag leren van de mensen wanneer er iets lekker tegenover staat. Het commando ZIT heeft hij al goed onder de knie. Toch merken we ook dat hij met momenten onzeker is en wanneer hij zich niet op zijn gemak voelt kan hij grommen. Geef hem eens ongelijk, na een verleden van fysieke mishandeling.We zoeken voor Beau een thuis waar hij mag gaan leven als binnenhond en kan gaan genieten van liefde en positieve aandacht van zijn nieuwe baasjes. Hij gaat wel begeleid moeten worden in deze overschakeling en daarbij is een aparte ruimte noodzakelijk.

Zijn nieuwe baasjes zijn best rustige, zachte mensen zonder kinderen. Eventueel kan hij geplaatst worden bij een leuke teef.Bij interesse mailt u het best naar info@dierenasielgenk.be

Beau verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.