Hallo, Sabi

Naam:
Sabi
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Canis Vulgaris
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201912295

Sabi kwam in augustus als zwerfhond hier binnen. Ze werd netjes opgehaald door haar eigenaresse. Een maand later werd Sabi opnieuw gevonden en besloot haar eigenaresse haar niet meer te komen ophalen.

Sabi is een vrolijke dame. Ze vindt het fijn om bij mensen te zijn, vraagt graag om aandacht en is dol op knuffelen. Haar jeugdig enthousiasme maakt ook dat ze graag speelt: van een trektouw tot pluche knuffels en alles daartussenin.

Sabi kent zit en poot. Ze leert graag, dus voor eigenaren die het fijn vinden om haar mentaal te stimuleren: Sabi wacht op jullie!

Een belangrijke regel bij Sabi is dat ze eten durft te beschermen. Dit doet ze zowel bij een kauwbotje als bij haar eten. Het grote aandachtspunt hieraan is dat Sabi ook eten durft te stelen van tafel, waardoor het enorm belangrijk is dat haar nieuwe eigenaren de situatie goed managen.

Om bovenstaande reden wordt Sabi niet geplaatst bij kinderen. Een huis met een tuin is noodzakelijk, waarbij een aparte ruimte dient te worden voorzien voor het eten. Ze zou eventueel bij een stabiele reu kunnen worden geplaatst.

Sabi verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.