Hallo, Boy

Naam:
Boy
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
11 jaar
Ras:
Bichon
Kindvriendelijk:
Ja
Kan omgaan met andere honden:
Nee
Kan omgaan met andere huisdieren:
Nee
Referentie:
20246

Woeff!

Boy is een lieve 11-jarige Bichon die bij ons in het asiel terecht kwam vanwege het zwaar dementeren van zijn baasje. Hij kreeg bij ons al een flinke wasbeurt en ook zijn tandjes worden nog gedaan door de dierenarts. Boy is lief, enthousiast, makkelijk op wandeling, oké naar andere honden, kortom: het ideale hondje. Hij is het enkel niet gewoon om veel alleen te zitten, aangezien zijn vorige baasje ook continue bij hem was. Wanneer hij lang alleen is durft hij beginnen blaffen, we zoeken daarom een nieuwe thuis waar vaak iemand aanwezig zal zijn.

Onze honden zijn ontwormd, ontvlooid, gechipt, hebben een Europees paspoort en hebben geldige vaccinaties. Wil je adopteren? Wij werken enkel op afspraak, bekijk onze prijzen en adoptievoorwaarden: KLIK HIER.  Zolang er geen IN BEHANDELING achter het dier staat is deze nog beschikbaar. Telefonisch beantwoorden wij geen vragen voor adoptie! 

Boy verblijft momenteel in:

locatie

Dierenopvangcentrum Zemst vzw

ZEMST (ENKEL OP AFSPRAAK)
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenopvangcentrum Zemst vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.