Hallo, Molly

Naam:
Molly
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
8 jaar
Ras:
Mechelse Herder
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20180006

Mechelaar ‘Molly’ kwam als zwerfdier het asiel binnen, haar dikke melkklieren waren de enige getuigen van het nestje pups wat ze gehad moet hebben. De pups waren groot genoeg voor de verkoop en mama werd gedumpt. Haar leeftijd werd geschat op 5 jaar, want Molly haar chip bleek niet geregistreerd.

‘Molly’ heeft een typisch pittig Mechelaar karakter: mensgericht maar met een enorm hoog energieniveau.

Ze wilt heel graag samen spelen maar is het nog niet gewoon. Het is haar gelukkig snel duidelijk dat ze een bal moet komen terugbrengen, om er vervolgens weer achteraan te gaan.

Voor een bal zou ze verongelukken… Zó graag wil ze de bal hebben! Ideaal voor actieve mensen die graag een hond hebben die zowel fysieke als mentale uitdaging nodig heeft.

We zoeken voor ‘Molly’ mensen die ervaring hebben met het ras en die intensief met haar bezig willen zijn.

‘Molly’ wordt niet bij andere dieren of bij kinderen geplaatst.

Molly verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.