Hallo, Vicky

Naam:
Vicky
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
6 jaar
Ras:
Mechelaar
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20180054

Vicky werd in beslag genomen. Ze zat in een vieze ren, buiten.

Deze Mechelse herder van december 2014 mag via het asiel op zoek gaan naar een nieuwe thuis.Wij hebben Vicky leren kennen als een hevige, energieke, intelligente jongedame. Lekker samen met haar baasje actief bezig zijn, maar ook heerlijk kunnen knuffelen.

Ze is zelfzeker, bedient zichzelf en haalt de hele speelgoeddoos overhoop. Ze ging letterlijk in de speelgoeddoos staan, om op die manier alle spullen gemakkelijk eruit te kunnen halen. Ze blijkt dan ook absoluut zot te zijn van speeltjes: piepers, balletjes, touwen; wat dan ook.Ze springt erbij in de zetel en gooit zich op haar zij om geknuffeld te worden. Wanneer we de kastdeur openden om er koekjes uit te pakken, zat Vicky in de kast voordat de deuren geopend waren. Ze wil overal bij zijn met haar snuit!

Speuren vindt ze ook fantastisch. Ideaal om haar mentaal moe te maken.Voor deze dame zoeken we naar mensen zonder andere dieren. Ervaring met de Mechelaar zou ideaal zijn, maar indien er graag actieve mensen zijn die interesse tonen in Vicky, is dat zeker een optie.

Vicky verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.