Hallo, Vicky

Naam:
Vicky
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
7 jaar
Ras:
Mechelse Herder
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20180054

Vicky: een aanhankelijke speelvogelEr zijn zo van die honden die bijna horen tot het ‘vaste meubilair’ van het asiel. Zonde, want we begrijpen vaak zelf niet goed hoe dat komt.Een van die honden is Mechelaar Vicky.Deze 6-jarige dame zit al bijna 3 jaar in ons asiel en ze zit samen met Molly in onze top drie van langzitters. Haar blinkende ogen verraden weinig over haar trieste verleden. Vicky’s leefruimte beperkte zich namelijk lang tot enkel een vieze ren.Aandacht graag!Vicky is ontzettend aanhankelijk, slim, energiek en speels. Ze houdt enorm van aandacht, maar heeft nog niet helemaal door dat je die best netjes vraagt. Aan de etiquette moet dus nog wat gewerkt worden. Je ziet Vicky heerlijk genieten van aaien, maar het allergelukkigste maak je haar door samen actief te zijn.

Samen spelen in de tuin, speuren of trainen vindt ze heerlijk.Niet te veel prikkelsVicky is al goed getraind en doet het steeds beter aan de riem. Je begint wel best met wandelen in een rustige, prikkelarme omgeving. Het leven in huis kent ze nog niet, dus ze weet ook nog niet hoe ze met spullen in huis moet omgaan. Maar met het nodige geduld, leert slimme Vicky vast wel hoe ze zich als een echte dame moet gedragen.VickyRas: MechelaarLeeftijd: 7 jaarKarakter: aanhankelijk, slim, speelsAandachtspuntjes: niet gewend aan het leven in huis: dit moet opgebouwd worden. Ruimte nodig om tot rust te komen.Andere dieren: neeKleine kinderen: neeExtra vereisten: een grote omheinde tuin om lekker in rond te rennenZoek je een energiek, aanhankelijk maatje dat je eerst vanop een veilig plekje kunt laten wennen aan het leven in huis? Dan is Vicky misschien wel de geknipte hond voor jou!Wil je haar graag leren kennen? Stuur dan snel een mailtje naar info@dierenasielgenk.be

Vicky verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.