Hallo, Roxy

Naam:
Roxy
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
10 jaar
Ras:
Rottweiler
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
120181

Hallo, ik ben Roxy, een stevig Rottweiler teefje geboren op 20/10/2011. Ik ben misschien geen groen blaadje meer, maar aan mijn energiepeil zal je dat niet merken!

In juni van 2018 werd ik afgestaan door mijn ex-baasjes omdat ze geen tijd en plaats meer voor mij hadden. “Oei” hoor ik jullie al denken. “Dat is echt al wel een langzittertje.” En dat klopt, jammer genoeg ben ik al een hele tijd op zoek naar een thuis.Daar is een goede reden voor. Mijn ex-baasjes zagen mij oorspronkelijk als een waakhond, een waarschuwing aan de omheining en een gevaar voor de mens. Dat heeft er voor gezorgd ik een stukje normale socialisatie heb gemist. Ik ben vooral verkeerd begrepen en fout ingeschat. Mijn wereld was uiteindelijk niet veel groter dan de kennel waar ik in verbleef. Uiteindelijk werd ik zelfs nog maar zelden uit mijn kennel gelaten door mijn vorige eigenaar. Daarom dat de verzorgers hier heel wat tijd nodig hebben gehad om mijn echte 'ik' te leren.En die hebben ze uiteindelijk ook gezien! Namelijk een Rottweiler die steun nodig heeft, met gebrek aan vertrouwen in het menselijk ras, maar die haar hart wel wil openen. Jullie mogen zeker niet denken dat ik al afgeschreven ben! Ik vraag niet veel. Enkel een baasje waar ik mij aan kan binden. Iemand die mijn soort kent en mijn potentieel kan aanwakkeren. Hierbij is het wel van belang dat er geen kinderen of andere dieren aanwezig zijn. Dat zou mijn stabiliteit zeker niet ten goede komen. Een appartement is ook niets voor mij.Het allerbelangrijkste is dat mijn nieuw baasje ervaring met hondengedrag heeft en tijd wilt nemen om een band met mij op te bouwen. Ik reageer in de kennismakingsfase heel wantrouwig. Maar eens er wat vertrouwen is krijg je een hele andere Roxy te zien.Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Roxy verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Tienen

TIENEN
Tel.: 0497 26 72 68
Email: info@dierenasiel-tienen.be
Site: dierenasiel-tienen.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Tienen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.