Hallo, Boelie

Naam:
Boelie
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Canis Vulgaris
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201911645

Een Akita, maar toch niet helemaal. Deze knappe kruising heet Boelie en hij is geboren in januari 2020. Zijn eigenaar wilde hem niet meer bij zich houden doordat deze hem niet aankon.Boelie is een actieve hond die graag dingen onderneemt, maar zeker ook nog verdere opvoeding en structuur nodig had. We zeggen ‘had’, omdat er in het asiel heel hard gewerkt is aan etiquette. Boelie heeft geleerd om na te denken op momenten dat hij gefrustreerd wordt, daar waar hij voorheen kon happen. Hij heeft hier enorme vooruitgang in geboekt. We zijn dan ook heel enthousiast over zijn leervermogen!Favoriete bezigheden van deze vent zijn spelen en voerspelletjes. Korte momenten van aaien vindt hij ook fijn, maar Boelie is liever bezig met snuffelen, apporteren of snoepen. Oh, en als hobby is er ook nog zwemmen, of pootje baden.

Boelie is een hele leergierige en voedselgerichte hond. Hij kent inmiddels de commando’s ‘zit’ en ‘poot’.We zoeken voor Boelie een huis met een tuin. Zijn toekomstige baasje is het best in het begin meer thuis om hem te begeleiden. Oudere kinderen kunnen een optie voor hem zijn. Hij wordt helaas niet bij andere dieren geplaatst.

Heeft u interesse in Boelie? Neem dan contact met ons op.

Boelie verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.