Hallo, Pacha

Naam:
Pacha
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
4 jaar
Ras:
Canis Vulgaris
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
120243

Voor zij die op zoek zijn naar één van de grootste sukkelaars in het land, zoek niet verder...

Mijn naam is Pacha. Jammer genoeg heb ik op jonge leeftijd al een hele weg afgelegd die verre van positief te noemen is. Maar zowel mijn verzorgers als ikzelf blijven positief en we hopen dat we die speciale persoon kunnen vinden die mij een ideale thuis kan bieden.Mijn verhaal is redelijk uitgebreid. Te uitgebreid om hier alles in detail neer te pennen. Het beste dat ik nu kan doen is de grote lijnen weergeven, mijn verzorgers geven jullie met plezier alle info indien jullie meer willen weten.

Eerst en vooral kwam ik op jonge leeftijd in het asiel terecht na een inbeslagname. Ik werd in mijn eerste levensmaanden in een kleine bench gehouden, buiten, in weer en wind. Hier kreeg ik een dak boven mijn hoofd, eten à volonté, medische opvolging, en vooral aandacht. En ik bloeide open tot een zotte speelvogel. Hierna heb ik de kans de gehad om mijn leven bij nieuwe mensen verder te zetten. Helaas zonder succes. Er was altijd wel iets dat er voor zorgde dat de match er niet was. Dus hier ben ik opnieuw. Ik heb hier een hele evaluatieperiode achter de rug zodat ik op de juiste manier naar de juiste adoptant op zoek kan gaan. Dat klinkt heel zwaar en ingewikkeld. Maar uiteindelijk komt het neer dat mijn ideale match aan het volgende moet voldoen:

- Ervaring met 'power breeds' en het lezen van hondentaal

- Omgang met honden gebeurt op een positieve en beloonsmatige basis (geen antieke dominantietheorieën) 

- Geen andere dieren in huis

- Geen kinderen, liefst zelfs een alleenstaand persoon waar ik mij 100% aan kan binden en een toprelatie mee kan opbouwen

- Huis met tuin, noodzakelijk om mijn energie kwijt te kunnenAllemaal niet vanzelfsprekend maar wel noodzakelijk om een echte forever home voor mij te kunnen garanderen. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Pacha verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Tienen

TIENEN
Tel.: 0497 26 72 68
Email: info@dierenasiel-tienen.be
Site: dierenasiel-tienen.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Tienen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.