Hallo, Mini

Naam:
Mini
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
8 jaar
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201911785

Gaat u maar even zitten voor het verhaal van Mini want dit is niet heel rooskleurig geweest.

Mini is samen met twee Franse bulldogjes (Diesel en Petitos) binnen gekomen in het asiel door een inbeslagname. Het huis waar ze zaten was vies en er lagen zelfs dode muizen op tafel.

Bij binnenkomst was Mini (7 jaar oud) graatmager en had ze stinkende en bloederige ontlasting. Hierbij gingen natuurlijk onze alarmbellen rinkelen en startte voor Mini een medisch traject.Na vele controles, bloedafnames, echo en operatie is er geconcludeerd dat ze last heeft van chronische ontstekingen in lever en darm en dit zal haar verdere leven onder controle moeten blijven van een dierenarts. Ze doet het wel vele malen beter dan toen ze binnenkwam al is dit met vallen en opstaan.

Ze is bijgekomen in gewicht en verder ook vrolijk en levendig.Wat karakter betreft is Mini een mensen-hond. Ze geniet van de aandacht en wil graag betrokken zijn bij wat er ondernomen wordt. Na een korte introductie is Mini al vrienden met mensen en wil ze knuffelen, spelen en lekkers eten.

Speeltjes vindt ze ontzettend leuk en dan wil ze ook samen spelen. Daarnaast kan ze ook zichzelf vermaken en dan heerlijk op een speeltje kauwen in de mand of in de zetel.

Adopteer je Mini, dan heb je een vriendin voor het leven!In haar nieuwe thuis moet wel nog wat gewerkt worden aan haar zindelijkheid en daarom zoeken we een huis met tuin voor haar. Verder is zij gebaat bij een rustig thuis met oudere kinderen en zonder andere huisdieren. Ze verdient een thuis waar ze lekker mag genieten van haar nieuwe leven.Heeft u interesse in Mini? Stuur dan een mailtje naar info@dierenasielgenk.be

Mini verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.