Hallo, Toby

Naam:
Toby
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
8 jaar
Ras:
Canis Vulgaris
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
120210004

Mensen, ik ga eerlijk zijn. Op het moment van schrijven heb ik nogal een zware periode achter de rug. En dat op mijn leeftijd! Neem aub even de tijd en volg mijn relaas.Ik werd in januari 2021 opgehaald door het asiel via een inbeslagname. Waarom? Omdat ik al dagenlang alleen in een garage zat met amper lichtinval. Mijn toenmalige eigenaar bracht wel eten (zoals aan mijn stevige postuur te zien is), maar verder moest ik het zelf redden. Onaanvaardbaar en ik werd al snel officieel aan het asiel toegewezen. Uit mijn chip bleek dat ik in april 2021 al 9 jaar mag worden. Volgens de gegevens op die chip zou ik een Hollandse herder zijn, maar dat zie ik toch niet echt in mijn weerspiegeling!Het eerste contact met mijn verzorgers verliep niet vlekkeloos. Ik was de kluts kwijt en wist niet wie ik kon vertrouwen. Ik duldde niemand in mijn buurt. Maar ze hebben hier mijn vertrouwen gewonnen. Na een paar dagen was het ijs gebroken. Ik kon eindelijk van hun aandacht en knuffels genieten. We gingen zelfs samen wandelen!

Het wordt zo stilaan tijd dat ik mijn ideale thuis vind om mijn oude dag in door te brengen. Gezien mijn formaat heb ik zeker ruimte nodig, zowel binnens- als buitenshuis. Er mag niet te veel volk over de vloer komen. Ik ben mijn routine en rust genegen. Uit mijn reacties tegenover soortgenoten kan men afleiden dat ik als enige huisdier moet gehouden worden. Kortom, ik ben op zoek naar een baasje of gezin waar ik mij aan kan binden en de rest van mijn jaren kan leven zoals ik verdien.Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Toby verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Tienen

TIENEN
Tel.: 0497 26 72 68
Email: info@dierenasiel-tienen.be
Site: dierenasiel-tienen.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Tienen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.