Hallo, H2020-0294 Mia

Naam:
H2020-0294 Mia
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
Mechelse Herder
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
120210052

Dit knappe meisje is Mia! Mia werd geboren in juni 2018 en kwam in het asiel terecht wegens verhuis. Mia leefde voorheen hoofdzakelijk buiten. Het leven in huis zal dus nog een werkpuntje zijn maar het is een slimme meid die graag bijleert. Ze zoekt een thuis waar ze bij het gezin hoort.Mia is een typische Mechelaar qua energieniveau: ze is een bommetje. Ze zoekt dan ook mensen die iets met haar gaan ondernemen.

De combinatie van fysieke (wandelen, joggen) en mentale (hersenwerk, snuffelwerk) uitdagingen is de sleutel om Mia gelukkig te maken en te houden.Mia is een grote sterke en reactieve hond, daarom leren we haar in het asiel met een gentle leader wandelen. We zullen deze kennis op de toekomstige baasjes van Mia overdragen.We zoeken dan ook mensen die ons advies ter harte nemen en willen leren hoe ze best met Mia kunnen omgaan.Het belangrijkste is dat de baasjes gaan werken met beloningen (voer en spel), met een zachte aanpak. Mia is snel onder de indruk en stressgevoelig. Daarnaast is het ook een knuffelmie. Ze zal met plezier aaitjes en knuffels van haar mensen ontvangen. Nieuwe mensen worden na een rustige kennismaking ook  snel geaccepteerd.Ze kan vermoedelijk bij een reu worden geplaatst van hetzelfde kaliber. Met teven plaatsen we haar niet.Ze kan geplaatst worden in een gezin met kinderen vanaf 12 jaar, op voorwaarde dat er in het gezin ervaring is met Herdershonden.Mia is helemaal klaar is voor een topthuis!Interesse?

Dan vragen we je een vragenlijst in te vullen (http://www.dierenasielsinttruiden.be/dieren-in-het-asiel/adoptieprocedure-honden) en deze te mailen naar vragenlijst@dierenasielsinttruiden.beH2020-0294

H2020-0294 Mia verblijft momenteel in:

locatie

Vzw Dierenvrienden St-Truiden

SINT-TRUIDEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.