Hallo, H2021-0109 Kino

Naam:
H2021-0109 Kino
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
Japanse Akita
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
120210138

Deze knappe man is Kino. Kino is een Akita Inu reu, geboren in april 2018. Hij kwam bij ons terecht nadat z'n baasje was overleden.Kino is een echte Akita. Een zelfstandig beestje. Maar stiekem wil hij wel genegenheid. Hij komt dan tegen je staan en vindt het leuk dat je kroelt. Akita's zijn ervoor gekend dat ze afstandelijk kunnen zijn en wat op hun eigen zijn.Hij leefde voorheen samen met een teef.

We plaatsen hem bij een volwassen teef of als hond alleen.Kino is een zachtaardige hond. Maar omdat hij nooit met kinderen heeft samengeleefd en toch dat aparte kantje heeft, plaatsen we hem niet bij kinderen onder de 14 jaar.Hij leefde in huis maar hier bleek het niet zo netjes te zijn. Zindelijkheid en alleen blijven zijn werkpunten. Hij is nog nooit alleen geweest en had altijd de steun van de teef. Daarom plaatsen we hem bij voorkeur bij een teef. Hij kan alleen geplaatst worden bij mensen die veel tijd met hem kunnen doorbrengen.Kino voelt zich ook goed als hij lekker kan snuffelen in een goed en hoog afgesloten tuin. Ook aan de leiband wandelt hij netjes naast je. Dagelijkse wandelingen zijn dus zeker fijn voor hem zodat hij lekker kan snuffelen.Heb jij de thuis die Kino zoekt? Mensen met ervaring met Akita's zijn altijd een plus !Dan vragen we je een vragenlijst in te vullen (http://www.dierenasielsinttruiden.be/dieren-in-het-asiel/adoptieprocedure-honden) en deze te mailen naar vragenlijst@dierenasielsinttruiden.beH2021-0109

H2021-0109 Kino verblijft momenteel in:

locatie

Vzw Dierenvrienden St-Truiden

SINT-TRUIDEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.