Hallo, Zora

Naam:
Zora
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
6 jaar
Ras:
Mechelse Herder
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201911981

Via een inbeslagname is Zora (6 jaar) in ons asiel binnengekomen en uiteindelijk ook toegewezen.

Ze heeft tijd nodig gehad om de mensen van het asiel te leren kennen, vanaf het moment dat het ijs was gebroken, is Zora een erg aanhankelijke hond voor de mensen die ze kent.Werken wil Zora wel en spelen is ook zeker een hobby. Je hebt haar volledige aandacht wanneer je lekkere vleesjes hebt en dan merk je ook dat ze de basiscommando’s van thuis uit kent. Ze kent de commando’s ‘zit, ‘liggen’, ‘poot’ en ‘blijf’ en gezien haar leergierigheid, weten we zeker dat ze véél meer commando’s kan leren.

Zora wil ook graag samen spelen en als ze wil dat je iets gooit komt ze het speeltje op je schoot leggen.Zora wordt wel het best met rust gelaten tijdens het eten of wanneer ze lekker rustig ligt te knabbelen op een kauwbotje. Ze heeft moeite met vreemde mensen en andere dieren dus hier moet de nieuwe eigenaar zeker rekening mee houden. We zoeken een thuis met mensen die het Mechelse herder ras kennen. Daarnaast een huis met een goed afgesloten tuin zonder kinderen of andere dieren.Heeft u interesse in deze dame, stuur dan een mailtje naar info@dierenasielgenk.be

Zora verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.