Hallo, Laika

Naam:
Laika
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
4 jaar
Ras:
Cane Corso Italiano
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
120210035

Hallo, ik ben Laika. Ik maakte eerder dit jaar deel uit van een grote inbeslagname bij een Vlaamse kweker waarbij ongeveer 120 Cane Corso's werden weggehaald. Ik en mijn soortgenoten werden door verschillende asielen over heel het land opgenomen. Zo kwam ik hier in het dierenopvangcentrum terecht.

Ik was niet de enige die het tripje naar Tienen maakte. Bij de fokker deelde ik een kennel met Loki die jullie ook op deze site terugvinden. Hij vergezelt mij hier vandaag nog steeds.Net zoals mijn lotgenoten die bij de desbetreffende fokker werden weggehaald, is mijn wereld tot nu toe heel klein gehouden. Dat wilt zeggen dat ik voor mijn leeftijd (°10-09-2017) niet veel ken van de buitenwereld. Ik ken geen leiband of harnas. Toen ik hier pas aankwam was contact met mensen zelfs een hele uitdaging. Maar daar hebben mijn verzorgers ondertussen wel verandering in kunnen brengen. Ik kan bij nieuwe mensen de kat nog wat uit de boom kijken, maar uiteindelijk groeit het vertrouwen en wil ik maar al te graag spelen. 

Het zal in mijn geval ook van belang zijn om mij tijd te geven om mij verder te ontplooien. Ik heb het potentieel om een toppertje te worden, maar in eerste instantie heb ik rust nodig en dien ik een nieuwe thuis op mijn tempo te ontdekken. Er valt nog veel meer over mij te vertellen. Zo is er een optie dat ik samen met mijn kameraad Loki wordt geadopteerd. We hebben onze eigen dynamiek die bij iemand met de nodige ervaring zeker kan behouden worden. Maar als de situatie gepast is kunnen we ook elk naar onze eigen aparte nieuwe thuis vertrekken.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Laika verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Tienen

TIENEN
Tel.: 0497 26 72 68
Email: info@dierenasiel-tienen.be
Site: dierenasiel-tienen.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Tienen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.