Hallo, H2021-0183 Rock

Naam:
H2021-0183 Rock
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
4 jaar
Ras:
Cane Corso Italiano
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
120210224

Deze stevige knaap is Rock. Rock is een Cane Corso reu, geboren in augustus 2017. Hij kwam bij ons terecht omdat men niet meer voor hem kon zorgen.Rock was in eerste instantie erg onder de indruk van het asiel. Hij vond niemand leuk. Stilletjes aan konden enkele aandachtspersonen z'n hart veroveren.Hij heeft een wantrouwige karakter en is erg waakzaam. Hij is geen allemansvriend maar eens je hem rustig leert kennen en hij je vertrouwt, dan is hij erg aanhankelijk.

Hij kent ook al enkele basisbevelen en is gewend aan de muilkorf.Rock is geen hond voor beginners. We zoeken ook eerder mensen die ervaring hebben met het ras. Kandidaten moeten zeker bereid zijn enkele bezoekjes te brengen om z'n vertrouwen te winnen. Hij is het zeker waard!Rock is niet geschikt voor kinderen.Hij wordt ook enkel geplaatst in een thuis zonder andere dieren.Hij heeft nu nood aan een stabiele thuis waar men doordacht en positief met hem aan de slag wil gaan!Heeft u alle troeven om Rock gelukkig te maken?Dan vragen we je een vragenlijst in te vullen (http://www.dierenasielsinttruiden.be/dieren-in-het-asiel/adoptieprocedure-honden) en deze te mailen naar vragenlijst@dierenasielsinttruiden.beH2021-0183

H2021-0183 Rock verblijft momenteel in:

locatie

Vzw Dierenvrienden St-Truiden

SINT-TRUIDEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.