Hallo, H2020-0166 Hugo

Naam:
H2020-0166 Hugo
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
11 jaar
Ras:
Labrador Retriever
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
120210314

Deze knappe man is Hugo. Hugo is een Labrador Retriever reu, geboren in september 2010. Hij kwam bij ons terecht na een inbeslagname. Nu is hij vrij om op zoek te gaan naar een thuis waar hij wel een mooi leven krijgt!Hugo heeft in het verleden vastgehangen in de tuin. Hij moest het domein bewaken. Zijn leven heeft dus nog niet veel kleur gehad. We hopen dat hij nu geduldige mensen kan vinden die hem wat kleur willen brengen. Zindelijkheid en alleen blijven in huis kunnen werkpunten zijn.Hugo is een lieve hond die gewend is om zichzelf bezig te houden. Toch heeft hij enorm graag gezelschap en legt hij vlot contact met nieuwe mensen. Toch moet men er rekening mee houden dat bezoek rustig voorgesteld moet worden.

Wandelen aan de lijn lukt goed. Hij negeert andere honden en ook voorbijgangers en fietsen. Hij gaat graag z'n neusje achterna en geniet dus echt van snuffelwandelingen. Ook een afgesloten tuin is zeker een noodzaak voor deze vriend.Door zijn verleden plaatsen we hem niet bij kinderen.Hugo zoekt mensen die hem toch nog positieve sturing willen bieden zodat hij nog leuke jaren kan ervaren. Wij begeleiden u graag in dit proces.Heeft u interesse in deze zwarte parel?

Dan vragen wij je een vragenlijst in te vullen (http://www.dierenasielsinttruiden.be/dieren-in-het-asiel/adoptieprocedure-honden) en deze te mailen naar vragenlijst@dierenasielsinttruiden.beH2020-0166

H2020-0166 Hugo verblijft momenteel in:

locatie

Vzw Dierenvrienden St-Truiden

SINT-TRUIDEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.